Синоптичката Гери Малкоданска кара много тежка бременност.  Красавицата дори постъпи в

...
Синоптичката Гери Малкоданска кара много тежка бременност.  Красавицата дори постъпи в
Коментари Харесай

Бременноста на Гери Малкоданска се превръща в кошмар

Синоптичката Гери Малкоданска кара доста тежка бременност.  Красавицата даже постъпи в болница за задържане, единствено и единствено да резервира бебето си след драмите които изживя, научи HotArena.

Гери претърпя същински тествания последните месеци. При мощни порои в Плевен майка й едвам не почина, само че за благополучие се избави на косъм от паднало дърво.  Трагедията се размина, само че стресът за Малкоданска и фамилията й останал.

Малко по-късно Гери претърпя още един призрачен сън – питбул раздра обичаното й куче. Опитите на брат й Иван да избави животното, претърпели крах, а самият той се разминал едвам – едвам с нападението, откакто свирепото животно се нахвърлило и върху него.

Покрусената Гери насочи разтърсващо прочувствено обръщение в интернет, с което изрази тъгата си.

" За нас остава болката. И вярата, че най-хубавото кученце в този момент е при най-хубавия човек... Много ви обичам и двамата, въпреки и отдалеко ", приключва трогателната си обява някогашната другарка на сина на Ахмед Доган, написа " Телеграф ".

Близки до Гери разкриват, че тя към момента изживява доста тежко загубата на татко си, който загуби ненадейно. След гибелта му цялото семейство почнало да претърпява странни злополуки.

Синоптичката даже почнала да мисли, че е жертва на черна магия. И вместо да чака умерено наследника с обичания си Алекс Ковачев, с който са дружно от три години, бременността й се трансформира във все по-голям призрачен сън.

Малкоданска има желание до раждането да не се появява на екран, а на нейно място в екипа от синоптици на Нова, влезе Николай Василковски.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР